kies hier jouw stijl


Stijl Trendy

Trendy dat koop je niet. Dat ben je. Het kiezen van Trendy design is het begin. Heb je een appartement, een loft of een heerlijke lichte leefruimte. Met Trendy hoofdborden geef je gezicht aan je bed. Maak jouw keuze uit de drie Trendy hoofdborden: Recht, Bies en Blokken.

Nu met setvoordeel al vanaf € 1995,-

Stijl Charme

Charme is stijlvol charmant. Rijk gevuld en zacht. Klassiek vormgegeven maar passend in ieder interieur. Soms wil je net iets meer sfeer, luxe en comfort. Allemaal persoonlijke argumenten om te kiezen voor de extra's van Charme. Door de sfeervolle uitstraling van deze hoofdborden is Charme altijd de finishing touch in je slaapkamer.

Nu met setvoordeel al vanaf € 2595,-


Stijl Stoer

Stoer staat voorop. Stoer wil aandacht. Bij Stijlboxsprings bepaalt Stoer het beeld van de kamer. Aanwezig en toch één met het interieur.

Nu met een Stoere setkorting al vanaf € 2995,-

Stijl Duo-set

Vorm jij een duo samen met onze Duo-set? Waarom kiezen voor lossen onderdelen als alles ook in één kan. Met deze Duo-set kies je voor een electrisch verstelbaar slaap- en zitcomfort. Een boxspring en matras in één. Een topper standaard gevuld met heerlijk comfortabele latex. Kies uit drie stijlen hoofdborden. Duo-set is een stijlvol bed met een krachtige uitstraling.

Nu met extra voordeel al vanaf € 2995,-